
ضرورت مقررات زدایی و مقررات گذاری توأمان در اینترنت اشیاء
وضع معاون وزیر ارتباطات:
🔰ضرورت مقررات زدایی و مقررات گذاری توأمان در اینترنت اشیاء
گزیده سخنان امیرحسین دوایی، معاون وزیر ارتباطات:
👈 یکی از کاربردهای اینترنت اشیاء #IoT میتواند در کاربردهای محلی و محدود و مخاطبان کم باشد و بخشی از کارها به زیرساختهای حیاتی کشور مثل برق و آب و مسائل دیگر در ترافیک و ردیابی افراد برمیگردد که مسائل حساستری است.
👈سیاست وزارت ارتباطات احتمالا این خواهد بود که برای موارد حساستر، مجوزهای خاص صادر کند. ممکن است به همین اپراتورهای موجود اجازه فعالیت دهد، در ازای اینکه از آنها استانداردهایی را بخواهد و تکالیفی را حکم کند که به حفظ حریم خصوصی افراد و حفظ دادههای ملی برمیگردد.
👈در موارد کوچک استفاده از اینترنت اشیا و آنهایی که محدود هستند، سعی بر این است که مقرراتزدایی شود تا کسبوکارها راه بیفتد. در مقابل در حوزههای حیاتی (مانند اطلاعات آب، برق، گاز، زیرساختهای پدافند غیرعامل) حتما باید مقرراتگذاری شود، زیرا موضوع دادههای کلان و حیاتی کشور مطرح است.
👈مساله رسیدگی به وضعیت مقرراتگذاری در حوزه اینترنت اشیا به وزارت ارتباطات، شورای عالی فضای مجازی و مجلس شورای اسلامی مربوط است.
👈درهمین رابطه پیشتر معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه #رگولاتوری در نشستی آنلاین با فعالین حوزه IoT، احتمال اعطای پروانه جدید دراین حوزه را مطرح کرده و آنرا موضوع تصمیمگیری آتی این سازمان اعلام کرد.
👈عباسی شاهکوه درپاسخ به سوالی درمورد موضوع NB-IoT و مجوز واگذاری #فرکانس به اپراتورهای FCP، این امر را منوط به وجود ظرفیت آزاد و تعداد آن دانسته و گفت "واگذاری فرکانس بدون mobility به مجموعههای FCP قابلبررسی است که با توجه به اهمیت آن و سرمایهگذاری FCP ها در باندهای آزاد، برنامههایی برای تسریع این روند وجود دارد".منبع (https://goo.gl/vP374j)
🌀مرجع آخرین اخبارحوزه ICT و تلکام @webcheen 🌀
#ضرورت مقررات زدایی و مقررات گذاری توأمان در اینترنت اشیاء #سیاست وزارت ارتباطات احتمالا این خواهد بود که برای موارد حساستر، مجوزهای خاص صادر کند. ممکن است به همین اپراتورهای موجود اجازه فعالیت دهد، در ازای اینکه از آنها استانداردهایی را بخواهد و تکالیفی را حکم کند که به حفظ حریم خصوصی افراد و حفظ دادههای ملی برمیگردد.